Een woning in Spanje taxeren

Een betrouwbare taxatie van een woning in Spanje

✓ 80+ Taxaties voor een hypotheek verzorgd

Woning taxatie in Spanje

Door onafhankelijke taxateurs

Hypotheek in Spanje Direct helpt bij het verkrijgen van taxaties van woningen in heel Spanje. Hierin staat een taxatieprofessional je bij om de woningwaarde te bepalen, zodat je snel je hypotheek kan regelen. Wij raden aan dit te combineren met juridische hulp in Spanje. Wij schakelen een onafhankelijke taxateur in, die een taxatie uitvoert die geldig is voor alle Spaanse banken. De doorlooptijd is gemiddeld 5-10 werkdagen, van het bezoeken van de woning tot het ontvangen van het taxatierapport.

De kosten van een taxatie variëren in Spanje op basis van de (geschatte woningwaarde). Als vuistregel kun je nemen dat de kosten 0,1% van de woningwaarde zijn met een minimum van €350,- Daarnaast betaal je eenmalig een fee van aan Hypotheek in Spanje Direct als aanbetaling om dit voor jou op afstand te regelen.

Spaanse hypotheek consultant

Vraag online een professionele taxatie aan

De taxateurs van Spaanse Hypotheek zijn door de Centrale bank van Spanje erkend en gecertificeerd en worden geaccepteerd door alle banken in Spanje.

Voordelen van Hypotheek in Spanje Direct

Hypotheek in Spanje Direct regelt de taxatie van jouw woning in Spanje snel en in jouw eigen taal. Zodra je een taxatie aanvraagt, zorgen wij dat je binnen 24 uur reactie van een specialist ontvangt. Zodra wij de taxatie kunnen aanvragen, wordt er een afspraak ingepland door de taxateur. Het rapport ontvangen wij gemiddeld binnen 5 werkdagen.

http://hypotheekspanjedirect.nl/wp-content/uploads/2021/05/cropped-Favicon-Hypotheek-in-Spanje-Direct.png

Wat klanten zeggen...

Richard

“Mijn partner en ik waren zelf bezig met verschillende banken in Spanje maar dit duurde allemaal erg lang. Vanaf het moment dat wij de hulp van Hypotheek in Spanje Direct inschakelden, kwam alles in een versnelling. Wij hebben nu ons huis, zelfs met alle beperkingen tijdens de coronacrisis redelijk snel kunnen kopen.”

Cijfer 9,2

Onze gemiddelde klantbeoordeling

98%

Van onze klanten beveelt ons aan!

1,47%

Lage rentes vanaf 1,47%

Advies door Hypotheek in Spanje Direct

Heb je hulp of advies nodig om een keuze te maken? Ons team van adviseurs staat iedere werkdag voor je klaar om jou te helpen. Geheel vrijblijvend en met een heldere Nederlandse aanpak.